6.5.21

 

Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Ενόψει τις επικείμενης δια ζώσης  επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 10/05/2021  και προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας ,  σας κοινοποιούμε την με ημερομηνία 5/5/2021/50209 εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας με θέμα :



 Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού  μέτρου του  διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από την COVID-19

https://www.minedu.gov.gr/news/48536-05-05-21-epistrofi-sta-thrania-me-asfaleia-apo-tis-10-maiou-mathites-nipiagogeion-dimotikon-kai-gymnasion-olis-tis-xoras-ksana-sta-sxoleia-me-dorean-self-test-apo-simera-tetarti-5-5-i-promitheia-ton-test-apo-ta-farmakeia?fbclid=IwAR0U04Os1LtxzdosOVs979l5

 και σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Σας εφιστούμε την προσοχή στα παρακάτω:

1.    Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού test θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή το βράδυ αφού σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική πλατφόρμα διάθεσης δε λειτουργεί το σαββατοκύριακο.

2.  Πριν μπείτε στην πλατφόρμα για την έκδοση της σχολικής κάρτας μαθητή,  να έχετε βεβαιωθεί ότι γνωρίζετε τους κωδικούς διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.ΔΔ  taxisnet  .

3.   Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης της σχολικής κάρτας αρνητικού αποτελέσματος , τότε ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει και υπογράφει χειρόγραφα το σχετικό υπόδειγμα δήλωσης .

ΠΡΟΣΟΧΗ! . Θα πρέπει να μεταφέρετε τον κωδικό που αναγράφεται στην ηλεκτρονική δήλωση για να είναι έγκυρο το χειρόγραφο σας.

 

3. Μαθητές και εκπαιδευτικοί που δε θα φέρουν το παραπάνω έγγραφο εκτυπωμένο ή μη,  δεν επιτρέπεται να εισέλθουν μέσα στο σχολείο έως ότου δηλώσουν το αποτέλεσμα του self test με τη σωστή διαδικασία και το επιδείξουν στον υπεύθυνο της σχολικής μονάδας..

Η προϊσταμένη

Κυριακή Κουρούπη


οδηγίες χρήσης self test


Υπόδειγμα χειρόγραφης δήλωσης


Καλή επιστροφή στο σχολείο μας!